Ad Code

Kalemli tablet önerisi

Adsense alternatifi reklam siteleri


Adsense alternatifi reklam siteleri önerdiğimiz yazıya hoşgeldin. Arama motoru öncülerinden olan Google; reklam vermek isteyenler için Adwords, reklam almak isteyenler için Adsense platformunu işletiyor. Websitesinde reklam yayınlamak isteyenler Adsenseye başvurarak onay bekliyor. Ancak bu onayı almak her zaman kolay olmayabiliyor, yada kural ihlali yapıldı gerekçesiyle ban yenebiliyor. Bu durumlarda Adsense alternatifi reklam ağları merak ediliyor. Bu yazı da bu merakı gidermek için hazırlandı.

Öncelikle en iyi reklam sitesinin Adsense olduğunu ve Adsense onayı için neler yapmak gerektiğini söyleyelim. İlk yapmanız gereken yasa dışı ve telif hakkı içeren websiteleri onaya göndermemek olacaktır. Ayrıca en az 40 içerik paylaşmış olmanız da gerekiyor. Bu yazılarınız günlük 1K trafik de almalı. Hem kaliteli içerik hem trafik varsa bir hafta içerisinde kabul edilir.

Herhangi bir sebeple Adsense kullanmak istemiyorsanız yada hem Adsense hem başka reklam ağı kullanmak istiyorsanız sizlere önerebileceğimiz birkaç reklam ağı mevcut. Bunlar aşağıda en iyiden en kötüye doğru sıralanmıştır.

1) Admatic: Haber sitelerinde gördüğümüz 800 x 600 boyutunda açılan splash reklamlarla öne çıkan bir platform. Kazancı da bin gösterim ile hesaplanıyor ve 1K trafiğe ortalama 1 TL kazandırıyor. Website trafiği yüksek olanlar için güzel bir kazanç olacaktır. Peki Admatic onay şartları neler?

Websitenizi Admatic'e kabul ettirmek için;
*Yasal ve telif hakkı içermeyen yazılar paylaşmış olmalısınız.
*blogspot.com, wordpress.com, .tk gibi ücretsiz domainlerle değil; .com, .net, .org vb ücretli domainler kullanmalısınız.
*Günlük trafiğiniz 1K altında olmamalı.

Herşey tamamsa başvuru yapabilirsiniz. Nasıl başvurulacağı Admatic reklam yayıncılığı yazımızda mevcut. Peki nasıl ödeme alırsınız? Yerli reklam şirketi olduğu için ödeme almak da kolay. Banka hesabınıza havale ile biriken parayı çekebilirsiniz.

2) Media.net, uluslar arası bir reklam ağı. Kabul şartları da şöyle; düzenli içerik gireceksin, telif hakkı ihlal etmeyeceksin, trafiğin çoğu ABD, Kanada, İngiltere olacak, içeriğiniz ingilizce dilinde olacak, günlük trafiğiniz 1K ve üzeri olacak, üç beş tane reklam yerleştirebilirsiniz, yasal olmayan sitelerle başvurmayacaksın, ücretsiz domain kullanmayacaksın, içeriğin çoğunu ziyaretçiler oluşturmayacak. Bunlar tamamsa ve organik trafik ile para biriktiyse 100$ olunca parayı çekebilirsiniz. Ödeme yöntemi havale ve payoneer.

3) Üçüncü seçenek olarak buraya Reklamstore yada Wordego da yazılabilirdi ama kazancı az olduğu için öneremedik. Çok yüksek trafiğiniz varsa kullanabilirsiniz.

Eğer websiteniz bahis, ücretsiz indirme, film izleme gibi kategorilerde ise illegal siteleri kabul eden reklam ağları da mevcut.

*PropellerAds Media
* Yllix Medya
* PopCash
* PopAds
* Adsterra

Adsense alternatifi reklam siteleri yazımızın sonuna geldik. Listeyi fazla uzatmadan en iyilerini paylaştık. İşinize yaradıysa yada kullandığınız başka siteler varsa yorumda belirtebilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Close Menu