Ad Code

Kalemli tablet önerisi

Backlink sorgulama nasıl yapılır 2021

Backlink sorgulama
Backlink, geri bağlantı anlamına gelir. Website linkinizin başka platformlarda paylaşılmasıyla backlink elde edilir. Kaliteli sitelerden alınan backlinkler domain değerinizi yükselttiği gibi Google sıralamasını da yükseltir. Aranmalarda daha ön sıralarda çıkmak için backlink alınır. Peki aldığımız backlinkleri nasıl takip edebiliriz? Backlink sorgulama nasıl yapılır?

Aldığınız geri bağlantıları kontrol etmek için ücretsiz yöntemler vardır. Bunlardan en çok kullanılan yöntem Ahrefs kullanmaktır. https://ahrefs.com/tr/backlink-checker adresinde 100 adet backlink ücretsiz listelenir. Daha fazlası için ücretli üye olmanız istenir.

Ücretsiz backlink sorgulama yapacağınız diğer yöntem ise Backlink.web.tr adresidir. Burada daha fazla geri bağlantıyı tespit edebilirsiniz.

Smallseotools.com kelime sayacı, anahtar kelime sayacı gibi hizmetlerin yanında backlink checker servisi ile 13 tane backlink gösterir. Daha fazlasını görmek isteyenleri ahrefs.com'a yönlendirmektedir. Sorgulamak için: https://smallseotools.com/backlink-checker/

Sitechecker.pro Ücretsiz versiyonda 20 backlink gösteriyor. Bütün linkleri göstermek için Ahrefs öneriyor.

Semrush.com Ücretsiz versiyonda 10 tane backlink gösteriyor. Daha fazlası için aylık 99$ ve 199$ gibi paketler sunuyor.

Moz.com Ücretsiz versiyonda 50 backlink gösteriyor. Ücretli versiyonu aylık 179$.

Yorum Gönder

1 Yorumlar

  1. paylaşımlar güzelde tek sorun tam net göstermemeleri sonunda ücrete tabi oluyor...

    YanıtlaSil

Bu konudaki görüşlerinizi yazabilirsiniz.

Close Menu