Ad Code

Kalemli tablet önerisi

Blogtan Nasıl Para Kazanılır?

Blogtan Nasıl Para Kazanılır?
Günümüzde blogların sayısı bir hayli artmış durumda. Bunların çoğu bloğundan para kazanmak için reklamları tercih etmekte. Reklam türleride farklı kazanç yöntemlerine ve kendine has kazanç biçimleriyle karşımıza çıkıyor. Bu reklam türlerinden en çok kullanılan ve en çok kazandıran reklamlar aşağıda sıralanmıştır.

Banner Reklamlar

Banner reklam, sitedeki reklam alanlarına farklı boyutlarda yerleştirilen reklam türüdür. En çok kullanılan bu reklam türü gösterim ve tıklama ile kazandırmaktadır.


Splash Reklamlar

Splash reklamlar sitenizde ekranın ortasında açılan x işaretine tıklanıp çıkılan reklamlardır.


Popup Reklamlar

Popup reklamlar, sitenizde dolaşan ziyaretçilerinizin herhangi bir yere tıklaması ile yeni sekmede açılan reklam türüdür.


Satış Ortaklığı

Satış ortaklığı (Affile marketing) ile kazanç modelinde blog sahibi üyesi olduğu satış ortaklığı sitesinden herhangi bir ürünün linkini alarak bloğunda tanıtımını yaptıktan sonra linki ekler. Bu link üzerinden ürüne yönlenen kullanıcı eğer ürünü satın alır ise blog sahibi ürün satışından pay alır. Bu oranlar %1 ile %6 arasında değişmektedir.

Tanıtım Makalesi Yayınlamak

Advertorial içerikler bloğunuda tanıtım yazıları paylaşarak kazanç sağlamanıza yarar. Bloğunuz hangi konuya odaklı ise bu konuda ki tanıtım yazıları bloğunuza daha uygun olacaktır. Örneğin moda ve makyaj bloğunuz varsa teknoloji içerikli tanıtım yayını yersiz bir paylaşım olacaktır. Bu içerikleri nereden temin edebileceğinizi öğrenmek için;




Yorum Gönder

0 Yorumlar

Close Menu